Inbraakdetectie en monitoring

Inbraakdetectie/monitoring

Het aantal gevallen van inbraak, agressie en binnendringing is de laatste jaren sterk gestegen, waardoor men steeds meer risico loopt om er zelf op een dag het slachtoffer van te zijn. De installatie van een inbraakdetectiesysteem is dan ook een goede basis om uw gebouwen en/of omliggende terreinen te beveiligen. Aangezien er steeds meer en strengere veiligheidsvoorschriften zijn, kan men maar beter een beroep doen op een bedrijf als RELAITRON.

RELAITRON biedt u een bijkomende waarborg op het vlak van beveiliging doordat u bent verbonden met onze control room (Nomos). Deze beheert de klok rond binnenkomende alarmsignalen.

Control Room, Monitoring en Gegevensoverdracht

NOMOS, een zusteronderneming van RELAITRON, is een bewakingscentrale die 7 dagen per week, de klok rond binnenkomende alarmsignalen beheert.

De oplossing van Nomos is gebaseerd op eenvoudige en doeltreffende principes:

  • Onmiddellijke ontvangst van de informatie door de control room meegedeeld via het toezicht op afstand en identificatie van de alarmen (inbraak, brand, onderbreking van de hoogspanning, liftpanne, verwarmingsproblemen, peil van de stookolie voor de verwarming, defect van de airco, ...).
  • Onmiddellijke reactie en organisatie van de nodige interventie door een gespecialiseerd team dat beroep kan doen op de politie, de hulpdiensten of een technicus.

 

Certificaten

  • erkenning door de Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken (wet van 10.04.1990: Belgisch Staatsblad van 11.03.1993, onder het erkenningsnummer 16 0003 12
  • erkenning door de verzekeringsmaatschappijen (ASSURALIA)
  • beveiligingscertificaat (NATO Clearance)
  • stichtend lid van de A.C.A.(Alarm Centrale Associatie)
  • ISO 9001:2000 

 RELAITRON is goedgekeurd door de federale interne openbare dienst als beveiligingsbedrijf.
Aggregatienummer: 20 0082 17